Gym Västra Götalands län Göteborg

Life Health & Fitness - Gårda


Adress:
Norra Kustbanegatan 19
416 64 Göteborg

Telefon:
031 151552

Hemsida:
www.lifeclub.se

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Life Health & Fitness - Gårda

Life Health & Fitness - Gårda i Göteborg i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Göteborg.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Life Health & Fitness - Gårda även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Life Health & Fitness - Gårda på 031 151552 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Life Health & Fitness - Gårda innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera