Gym Västra Götalands län Göteborg

Fysioterapeuten, Kropp & Själ


Adress:
Gamla Flygplatsvägen 24
423 37 Torslanda

Telefon:
031 923322

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Fysioterapeuten, Kropp & Själ

Fysioterapeuten, Kropp & Själ i Göteborg i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Göteborg.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Fysioterapeuten, Kropp & Själ även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Fysioterapeuten, Kropp & Själ på 031-923322 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Fysioterapeuten, Kropp & Själ innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera