Gym Västra Götalands län Göteborg

Fritidsservice Gym & Motionsbutik


Adress:
Frölunda Smedjegata 4
421 32 Västra Frölunda

Telefon:
031 7098585

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Fritidsservice Gym & Motionsbutik

Fritidsservice Gym & Motionsbutik i Göteborg i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Göteborg.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Fritidsservice Gym & Motionsbutik även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Fritidsservice Gym & Motionsbutik på 031-7098585 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Fritidsservice Gym & Motionsbutik innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera