Gym Stockholms stad Stockholm

Edde Mauroy, Hälsopuls Sjukgymnastik


Adress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Telefon:
08 56306200

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Edde Mauroy, Hälsopuls Sjukgymnastik

Edde Mauroy, Hälsopuls Sjukgymnastik i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Edde Mauroy, Hälsopuls Sjukgymnastik även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Edde Mauroy, Hälsopuls Sjukgymnastik på 08-56306200 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Edde Mauroy, Hälsopuls Sjukgymnastik innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera