Gym Stockholms stad Stockholm

Pedagog Aukt. Ulrika Felländer, Feldenkrais


Adress:
Sehlstedtsgatan 6
115 28 Stockholm

Telefon:
070 7959400

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Pedagog Aukt. Ulrika Felländer, Feldenkrais

Pedagog Aukt. Ulrika Felländer, Feldenkrais i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Pedagog Aukt. Ulrika Felländer, Feldenkrais även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Pedagog Aukt. Ulrika Felländer, Feldenkrais på 070-7959400 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Pedagog Aukt. Ulrika Felländer, Feldenkrais innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera