Gym Stockholms stad Stockholm

Feelsafe - Självförsvar som fungerar


Adress:
Döbelnsgatan 64
113 52 Stockholm

Telefon:
08 6545439

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Feelsafe - Självförsvar som fungerar

Feelsafe - Självförsvar som fungerar i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Feelsafe - Självförsvar som fungerar även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Feelsafe - Självförsvar som fungerar på 08-6545439 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Feelsafe - Självförsvar som fungerar innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera