Gym Stockholms stad Stockholm

Friskis & Svettis Kungsholmen


Adress:
Sankt Eriksgatan 54
112 34 Stockholm

Telefon:
08 4297000

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Friskis & Svettis Kungsholmen

Friskis & Svettis Kungsholmen i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Friskis & Svettis Kungsholmen även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Friskis & Svettis Kungsholmen på 08-4297000 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Friskis & Svettis Kungsholmen innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera