Gym Stockholms stad Stockholm

Alternativhälsan, Östermalm Floating


Adress:
Brantingsgatan 28
115 35 Stockholm

Telefon:
08 6650850

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Alternativhälsan, Östermalm Floating

Alternativhälsan, Östermalm Floating i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Alternativhälsan, Östermalm Floating även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Alternativhälsan, Östermalm Floating på 08-6650850 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Alternativhälsan, Östermalm Floating innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera