Gym Stockholms stad Stockholm

Energiverket - Sport & Motion


Adress:
Långholmsgatan 9
117 33 Stockholm

Telefon:
08 6586640

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Energiverket - Sport & Motion

Energiverket - Sport & Motion i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Energiverket - Sport & Motion även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Energiverket - Sport & Motion på 08-6586640 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Energiverket - Sport & Motion innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera