Gym Stockholms stad Stockholm

Conchitas Art of Heart - Medskaparna


Adress:
Verkstadsgatan 4
117 36 Stockholm

Telefon:
08 844245

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Conchitas Art of Heart - Medskaparna

Conchitas Art of Heart - Medskaparna i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Conchitas Art of Heart - Medskaparna även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Conchitas Art of Heart - Medskaparna på 08-844245 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Conchitas Art of Heart - Medskaparna innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera