Gym Stockholms stad Stockholm

Club Lindhagen - Naprapatklinik & Träningscenter


Adress:
Nordenflychtsvägen 62
112 51 Stockholm

Telefon:
08 6188805

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Club Lindhagen - Naprapatklinik & Träningscenter

Club Lindhagen - Naprapatklinik & Träningscenter i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Club Lindhagen - Naprapatklinik & Träningscenter även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Club Lindhagen - Naprapatklinik & Träningscenter på 08-6188805 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Club Lindhagen - Naprapatklinik & Träningscenter innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera