Gym Stockholms stad Stockholm

Centralbadet - Stockholms Brunnsbad


Adress:
Drottninggatan 88
111 36 Stockholm

Telefon:
08 54521313

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Centralbadet - Stockholms Brunnsbad

Centralbadet - Stockholms Brunnsbad i Stockholm i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Stockholm.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Centralbadet - Stockholms Brunnsbad även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Centralbadet - Stockholms Brunnsbad på 08-54521313 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Centralbadet - Stockholms Brunnsbad innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera