Gym Skåne län Malmö

Progressive Shape, Sofie Roback


Adress:
Tegelgårdsgatan 16
211 33 Malmö

Telefon:
073 9463180

Träningsmöjligheter:
  • Ej specificerat


Om Progressive Shape, Sofie Roback

Progressive Shape, Sofie Roback i Malmö i har inte skrivit någon företagspresentation ännu. Vi kan därför inte garantera att deras gymanläggning erbjuder alla möjligheter för styrketräning och friskvård i Malmö.

Fitnessgym.se består av samlad information om lokala träningsanläggningar med varierande utbud för dig som vill förbättra din kondition och hälsa. Olika anläggningar erbjuder olika träningsmetoder när man vill träna styrka eller bränna fett, banta och gå ner i vikt. Denna webbplats är endast rådgivande och kan inte garantera att Progressive Shape, Sofie Roback även erbjuder speciella träningsmetoder så som aeorobics eller spinning samt möjlighet till en PT, personlig tränare.

Kontakta gärna Progressive Shape, Sofie Roback på 073-9463180 om du undrar om deras gym har träningsutrustning och träningslokaler för just den typ av träning som du är intresserad av. Passa även på att provträna hos Progressive Shape, Sofie Roback innan du bestämmer dig för att binda upp dig för ett helårskontrakt.

Redigera