Personlig tränare

Att ha en personlig tränare kan låta som något bara miljonärerna i Hollywood har råd med, men det börjar faktiskt bli allt vanligare bland vanliga Svenssons i Sverige.

Inledningsvis gör din personliga tränare ofta en klientprofil över dina träningsvanor och kostvanor. Utifrån klientprofilen samt en kroppsanalys där muskelmassa och fettmassa dokumenteras läggs en träningsplan upp.

Personlig Tränare

Individanpassad träning

Med en personlig tränare får du en individanpassad träning utifrån dina speciella behov och målsättningar. En personlig tränare inspirerar, hjälper dig att planera träningen och peppar dig för att nå dina mål. De har även god kunskap om fysiologi och kroppens uppbyggnad i allmänhet.

Personliga tränare är även kunniga vad det gäller näringsämnen och kroppens omsättning för att kunna ge dig bästa möjliga kostrådgivning. Kort och gott så tar din personliga tränare ansvar för din fysiska utveckling och träning, men det är fortfarande upp till dig själv om du är beredd att kämpa för att uppnå dina mål.

Uppnå dina mål

Det är viktigt att poängtera att en personlig tränare är till för just dig oavsett vad du vill uppnå. Är ditt mål att rehabilitera ditt skadade knä? Vill du öka 10 kilo i muskelmassa och förbränna mer fett? Vill du med hjälp av motion och bra kost gå ner i vikt? Oavsett vad dina önskemål är så är din personliga tränares främsta uppgift att individanpassad träningen just för dig.

Det är relativt dyrt att anlita en personlig tränare, inte sällan upp emot 500:- per pass eller rådgivning. Därför är det viktigt att du innan är 100% seriös i vad du vill åstadkomma. Med rätt personliga tränare där personkemin stämmer och allt känns tip-top så kan du komma hur långt som helst.

Träning & motion

Bra kosttillskott

Max NRG Max NRG
Energidryck som tar din träning till en helt ny nivå!
Pris: 169 kr

Gigant Pro Mass

Gigant Pro Mass
Bygg muskelmassa utan att öka i kroppsfett.
Pris: 349 kr

Anabolic Protein

Anabolic Protein
Perfekt allroundprotein för maximal muskeltillväxt.
Pris: 298 kr