GI Viktkoll

GI Viktkoll hittar du på www.giviktkoll.se. Här finner du möjligheten att bli medlem och börja delta i ett program uppdelat i tre delar, skapat för att hjälpa dig som vill bli av med de där extra, oönskade kilona. GI Viktkoll bygger sitt viktnedgångsprogram på GI-metoden.

GI är en förkortning för glykemiskt index och är ett mått skapat för att se hur snabbt kroppens blodsocker stiger efter att mat innehållandes kolhydrater har intagits. Detta mäts för att sedan kunna undvika att äta mat med kolhydrater som ger en så kallad ”berg- och dalbanaeffekt”. Det betyder att blodsockret hela tiden stiger och sjunker okontrollerat. Ett sådant stigande och fallande leder till att risken för småätande av onyttigheter ökar markant. Just denna metod används då studier visar att det här är ett mycket effektivt samt hälsosamt sätt att gå ner i vikt på.

GI Viktkoll
Med GI Viktkoll blir det enklare och roligare att rasa i vikt.

Mindre kolhydrater, mer fett

Istället för att äta mycket kolhydrater är det meningen att du ska äta fett och därigenom gå ner i vikt. Fettet ger dessutom en längre mättnadskänsla och därmed behöver du inte gå hungrig och känna dig svältande, vilken i många fall annars är vad som sker vid bantning, speciellt om den är okontrollerad.

Att laga all denna nya mat är inte heller något stort bekymmer. Det beror på att GI Viktkoll har en enormt stor databas fylld av läckra och hälsosamma recept, anpassade för just din diet.

Personligt program och hälsotest

Genom GI Viktkoll får du även tillgång till en aktivitetsplanerare då motion självklart är en stor komponent, både för viktnedgången och ditt allmänna välmående. I detta program kan du föra in olika typer av motion som du utövar, samt hur krävande dessa olika former var för dig. Programmet omvandlar dessa sedan till steg och bygger grafer. Det gör att du får en väldigt god översikt på dina motionsvanor.

När du går med i GI Viktkoll får du göra ett omfattande hälsotest. Det görs för att de sedan ska kunna ge dig bra och tydliga tips på hur just du ska kunna ändra din livsstil och ge den en mer hälsosam profil. Utifrån detta test skapas ett skräddarsytt program anpassat för just dig, ditt liv och dina förutsättningar.

Gå ner i vikt

Bantningstips

Måltidsersättning Diet Shake
En helt ny och fantastiskt god måltidsersättning!
Pris: 219 kr

Karnitin

Carnitine FX
Aminosyran L-karnitin omvandlar fett till energi.
Pris: 139 kr

Fettförbränning

Burn
Öka fettförbränningen och minska sötsuget!
Pris: 269 kr